Er zijn goede gewoontes die positief bijdragen aan succes, maar er zijn ook slechte gewoontes die je er juist van weerhouden om succes te behalen.

Het is belangrijk om te weten welke slechte gewoontes dit zijn. Daarom deel ik in dit artikel 7 gewoontes waarmee je moet stoppen om sneller succes te bereiken.

1. Stop met anderen de schuld te geven

Wordt de beste versie van jezelf en ontwikkel en investeer in persoonlijke ontwikkeling en groei

Voor veel mensen is het gebruiken om iemand anders de schuld te geven als iets niet goed gaat.

Het is de schuld van de overheid. Het is de schuld van je ouders. Het is de schuld van je vrienden.

het is altijd de schuld van iemand anders, maar het is nooit jouw schuld.

Maar je zal nooit veranderen, tot het moment dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven en voor de situatie waar je jezelf nu in bevindt.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen leven. Dus stop met anderen de schuld te geven en begin met actie te ondernemen.

2. Stop met het verzinnen van excuses

Dit is een beetje vergelijkbaar met nummer één, maar in plaats van andere mensen de schuld te geven, geef je je omstandigheden de schuld.

Je zegt dat er geen tijd is om het te doen of het is niet mogelijk omdat de economie slecht is. Het is het ene excuus na het andere excuus.

Er is nooit een perfect moment om een ​​bedrijf te starten. Er is nooit een perfecte magische tijd. Er zijn altijd dingen die meespelen, altijd.

Om succes te bereiken is het is belangrijk om prioriteiten te stellen, keuzes te maken en de tijd in te plannen die je nodig hebt om een bedrijf op te zetten.

3. Stop met jezelf teveel te bekritiseren

Geloven in jezelf is het eerste geheim naar succes

Mensen hebben vaak grote gewaagde ideeën. Maar dan begint het interne stemmetje, wie ben ik om dat te doen? Ik kan dat toch niet, dat heb ik niet geleerd, of ik ben niet goed genoeg om dat te doen.

Stop daarmee. Stop met jezelf de grond in te praten, maar probeer juist jezelf te waarderen.

De juiste mensen zullen jou waarderen zoals je jezelf waardeert.

Mensen zullen je behandelen zoals je jezelf behandelt.

Je moet beginnen met het opbouwen van vertrouwen in jezelf. Dus voedt jezelf constant met positieve gedachtes, in plaats van negatieve gedachtes.

Je moet een inspirerende en motiverende omgeving om jezelf heen creëren die je helpt meer in jezelf te geloven en hierdoor sneller succes te behalen.

4. Stop met te laat naar bed gaan

Zorg voor een goede nachtrust om productief te zijn

Niet iedereen is een ochtendmens. Maar de kans is groot dat je voor 9 uur een functionerend mens moet zijn. Laat naar bed gaan maakt het bijna onmogelijk om 7 tot 8 uur kwaliteitsslaap te krijgen. Als je gewend bent een nachtbraker te zijn, begin dan geleidelijk eerder naar bed te gaan. Zet eerder de tv uit of leg je boek 30 minuten eerder weg dan normaal. Hoe meer slaap je krijgt, hoe gezonder, gelukkiger en productiever je zult zijn!

Wil je de dag goed starten? –> Pas dan een ochtendroutine toe.  

2 boekentips voor een betere ochtendroutine:

>>>The Miracle Morning Hall Alrod. (koop bij bol.com)

>>> Dear Good morning. (koop bij bol.com)

5. Stop met klagen

Quote Albert Einstein You can Never solve a problem with the same kind of thinking that created the problem in the first place

Het is gemakkelijk om te klagen en het is moeilijk om iets positiefs te vinden in een moeilijke situatie. Klagen zal de situatie of je humeur echter niet verbeteren.

Probeer jezelf in een positieve mindset en staat te houden en in zoek in alle negatieve factoren altijd naar de positieve kant.

Hierdoor zal je gelukkiger, minder gestrest en leuker zijn om in de buurt te zijn!

Dus stop met klagen en begin optimistischer te worden.

6. Stop met uitstellen

Stop met uitstellen en onderneem actie

“My advice is, never do to-morrow what you can do today. Procrastination is the thief of time. Collar him!”
– Charles Dickens, David Copperfield

Deze is duidelijk, nietwaar? Uitstelgedrag is niet de vriend van succesvolle mensen. Om uitstelgedrag te voorkomen moeten je doelen helder zijn en niet te groots, moet je afleiding voorkomen, werken aan je zelfvertrouwen en controle krijgen over je gedachtes.

>>>>Lees hier een artikel over Uitstelgedrag voorkomen <<<<

7. Stop met praten en begin actie te ondernemen

Stop met praten en begin met actie te ondernemen

Als je iets hebt dat je wilt doen, ga ervoor en begin.

Je moet groot dromen en klein beginnen.

Veel mensen hebben deze grote dromen en ze weten niet waar ze moeten beginnen. Er is geen magische plek om te beginnen, je begint gewoon, je begint en je neemt nog een stap en je neemt nog een andere stap en terwijl je begint met het nemen van je stappen, onthult het pad zichzelf.

Veel mensen zijn te bang om die eerste stap te zetten. Ze weten niet hoe ze moeten beginnen en dan blijft die droom een droom.

Als je te lang wacht, dan zie je iemand anders die jouw droom gaat uitvoeren. Stop met praten. Stop met praten over de dingen die je op een dag gaat doen en begin ermee.

Succes bereiken door te stoppen met slechte gewoontes

Wat houdt jouw op dit moment het meest tegen, wees eerlijk en laat het weten in de reacties als je denkt dat ik iets mis op de lijst, let me know 😉

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in