Home Over Mij

Over Mij

Een baan die weinig voldoening geeft, leven van weekend naar weekend, een leeg en gejaagd gevoel en uiteindelijk met een burn-out thuis op de bank. Op dat moment realiseerde ik mij: zo wil ik niet leven.

In plaats van te re-integreren zegde ik m’n baan op en gooide het roer 180 graden om. Ik begon boeken te lezen – iets dat ik tot daarvoor niet eerder had gedaan - en kwam tot allerlei nieuwe inzichten.
Mijn ogen werden geopend en ik ben m’n leven stap voor stap gaan veranderen. Ik paste m’n leefstijl aan, ging andere keuzes maken en voel mij sindsdien steeds meer een betere en gelukkigere versie van mezelf aan het worden. Deze passie voor persoonlijke groei is inmiddels uitgegroeid tot deze website en hierbij deel ik graag wat meer over dat proces.

Miracle Morning & Master your Mindset

Met name het boek ‘Miracle Morning’ van Hal Elrod heeft een enorme impact op mij gehad.
Ik ben de stappen uit het boek gaan opvolgen: een ochtendroutine met meditatie, wandelen, yoga en het schrijven hebben mij nieuwe tools en inzichten gegeven. Nieuwe inzichten over mijzelf en over mijn leven dat ik heel graag anders wilde gaan inrichten. Sterker nog: ik moest wel. Op deze oude manier ging ik er langzaam aan onderdoor.

Ook het boek ‘Master your Mindset’ van Michael Pilarczyk heeft een grote indruk op mij gemaakt en daar ook heel veel uit geleerd. Het boek gaat -  zoals de titel al doet vermoeden – over je Mindset. Over verlangens waar we vaak geen gehoor aan geven en over hoe je je mooiste leven kunt waarmaken. Want uiteindelijk bepaal jijzelf hoe je leven eruit ziet. Wat wil je? Wat zijn je doelen? Welke acties neem je elke dag opnieuw?
Want wat je elke dag doet, heeft invloed op wat je uiteindelijk ook krijgt.
Wat zaai jij? En in hoeverre besteed je hier tijd en aandacht aan? Want een zaadje heeft ook onderhoud nodig.

Michael Pilarczyk schrijft in Master Your Mindset vaak de drie woorden ‘Alles is mindset’. Alles begint bij onze gedachten. En die kunnen we controleren door te werken aan ons eigen gedrag en gewoontes.

Ik ontdekte dat er zoveel dingen zijn die we op school nooit hebben geleerd en welke invloed die hebben op je dagelijks leven.

Het balletje ging rollen

Zo stapte ik het pad op van de persoonlijke ontwikkeling en vanaf dat moment is het balletje gaan rollen. Het is tot op de dag van vandaag een bijzondere ontdekkingsreis, waarin ik nog elke dag leer en energie uit haal.  Het is mijn passie dit ook met anderen te delen omdat ik ervan overtuigd ben dat dit je leven positief kan veranderen.

Daar is deze website uit ontstaan. Dit platform voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Blijvengroeien.nl De naam zegt het al. Je kunt je hele leven blijven groeien. Het leven is één grote persoonlijke ontwikkelings- en ontdekkingsreis.

Blijvengroeien.nl is het online platform voor inspiratie, motivatie en informatie over persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en succes!
Denk aan:

 • Zelfontwikkeling
 • Spirituele groei
 • Mentale,- fysieke- en geestelijke groei
 • Betere gezondheid
 • Persoonlijk- en zakelijk succes
 • Geluk
 • Zingeving

Super tof dat je een kijkje neemt op mijn website. De start en toekomst van mijn eigen ontwikkelingsreis, maar ook die van jou!

“Be patient with yourself. Self-growth is tender; it’s holy ground. There’s no greater investment.”
- Stephen Covey

Wie ben ik en waarom ben ik gestart met Blijvengroeien.nl?

Jeroen Lechner, 31 lentes jong, samenwonend met mijn vriendin in het mooie bourgondische ’s-Hertogenbosch en gefascineerd door persoonlijke ontwikkeling.

Na een Burnout en diverse banen waar ik telkens niet genoeg voldoening uit haalde, weinig energie ervoer, veel last had van hoofdpijn en leefde van weekend naar weekend of naar vakantie, realiseerde ik mij: dit is niet het leven zoals ik me dat had voorgesteld….

Elke keer dacht ik, is dit het nou?

Dat gevoel wil ik nooit meer en daarom ben ik op zoek naar een leven vol voldoening en zingeving. Iets doen wat me energie geeft(en niet energie kost), mij echt motiveert en waar ik elke dag oprecht mee aan de slag wil, kan en mag.

De 9 tot 5 mentaliteit, het opgesloten zitten in een kantoorgebouw en het gevoel van de ratrace, dat geeft totaal geen voldoening meer. Ik wil zelf de controle hebben over hoe ik mijn leven inricht en mijn passie voor persoonlijke groei met anderen te delen.

Ik wil een verschil maken en anderen helpen bij hún ontdekkingsreis. Want ik geloof erin dat iedereen hier is om het beste uit zichzelf te halen en dat je daar de nodige inspiratie en hulp bij kunt gebruiken.

De laatste 5 jaar ben ik bezig geweest met mijn eigen ontwikkelingsreis en daardoor gefascineerd geworden voor persoonlijke ontwikkeling en ook de zoektocht naar mijn eigen geluk.

Ik wil leven met de juiste mindset en positiviteit, dankbaar zijn voor het leven, genieten, mijn mooiste leven creëren, dromen na te jagen, impact maken, mensen helpen, groeien als persoon en met meer zelfvertrouwen, communicatie skills verbeteren, een betere gezondheid, groeien en ontwikkelen, meer zelfinzicht, betere keuzes kunnen maken, duidelijke doelen kunnen stellen, leven vanuit mijn kracht, purpose (betekenis), meer geld en leven vanuit passie.

Persoonlijke ontwikkeling is de belangrijkste stap om jezelf naar een hoger niveau te tillen. Het is daarom essentieel om steeds nieuwe vaardigheden aan te leren, om innovatief te blijven en zo elke keer weer nieuwe successen te behalen.

“Investing in yourself is the best investment you will ever make. It will not only improve your life, it will improve the lives of all those around you.”
- Robin Sharma

Mijn drive

Mijn motivatie is om alle kennis en wijsheid te delen, zodat iedereen die zich wil ontwikkelen op mentaal, fysiek en geestelijk niveau kunnen groeien.

Het is mijn missie om tienduizenden (honderdduizenden?? 😉 ) mensen te inspireren en motiveren tot een beter, bewuster, gelukkiger en gezonder leven. Een leven met groei en ontwikkeling om zo je persoonlijke doelen sneller en gemakkelijker te behalen.

Ik ben zeker (nog) geen expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, maar ik geloof erin dat ik met dit platform anderen kan helpen. Ook voor mij is dit één grote (EN LEUKE!) ontwikkelingsreis en ik geniet er elke dag van.

Het is een continue proces

Alle kennis die ik dagelijks op doe, die leerzaam is en die inspireert, wil ik delen met jou. Elke dag ben ik gemiddeld 2 à 3 uur bezig met mijn persoonlijke groei. Zoals door het lezen van één of meer boeken per maand, elke dag podcasts beluisteren, YouTube video’s over ontwikkeling en gezondheid te bekijken, gerelateerde documentaires, seminars en webinars. Ik ben echt verslaafd en gefascineerd door al deze interessante ontwerpen en deze kennis ga ik verzamelen en met jou delen op BlijvenGroeien.nl

Artikelen zoals Mindset, discipline, productiviteit, meditatie, yoga, voeding, burn-out, innerlijke rust, kenmerken van en routines over succesvolle mensen en nog veel meer!

Ik hoop oprecht dat Blijvengroeien.nl jou inspireert, nieuwe inzichten oplevert en motiveert om actie te ondernemen en jouw droom te achtervolgen. Voor iedereen betekent succes wat anders en dit is volledig persoonlijk, maar ik hoop jou hiermee een stapje verder te helpen.

“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”
– Walt Disney

Nog een paar leuke weetjes over mij:

 • Het volgen van een ochtendroutine maakt mij een gelukkig mens, al blijft vroeg opstaan vaak een uitdaging.
 • Vooral als het waait vind ik het schitterend om naar buiten te gaan voor een wandeling;
 • Palawan (Filipijnen) is de mooiste plek waar tot nu toe ben geweest, echt een klein paradijs!
 • Ik kom uit een gelukkig gezin en een echt 'mannenhuis' met twee broers. Sorry moeder, je hebt het niet altijd even makkelijk gehad met vier mannen in huis
 • Het lijkt me tof om voor bepaalde tijd in het buitenland te wonen en op afstand te kunnen werken
 • Ik heb een passie voor auto's en mijn droomauto is een Aston Martin
 • Ik houd van een speciaal biertje (op z’n tijd). Een van mijn favorieten is: Barbar honingbier

Wat kan je verwachten op BlijvenGroeien.nl?

 1. Nuttige artikelen om te groeien en te leren over persoonlijke ontwikkeling, succes en gezondheid.
 2. Inspirerende video’s en quotes
 3. Tools om te groeien zoals online trainingen, podcasts, boeken, tips, e-books en nieuwe skills te leren
 4. Producten die in lijn liggen met persoonlijke ontwikkeling, succes of gezondheid.

Dit allemaal om de kwaliteit van je leven te verbeteren en jezelf verder te ontwikkelen. Blijven groeien;)

“Life is growth. If we stop growing, technically and spiritually, we are as good as dead.”
- Morihei Ueshiba

Zo. Genoeg over mij.

Ik hoor ook graag van jou!
Ik vind het super tof om te horen wat je van deze website vindt, waar je het meeste aan hebt gehad, of wat je graag nog meer zou willen zien. Stuur me een berichtje via info@blijvengroeien.nl of neem contact op via 06-18975650

Heb jij een product of dienst die je graag wilt delen. Wil je samenwerken en zie je kansen om gezamenlijk inspiratie te delen, neem dan vooral contact op via de e-mail: info@blijvengroeien.nl of telefonisch via: 06-18975650

Ik kijk er naar uit om met je in contact te komen.

Jeroen.

 

Mobiele versie afsluiten