Deze video gaat over winnen, wat er nodig is om succesvol te worden en welke mindset je nodig hebt om succesvol te worden?

Angst op falen weerhoudt ons ervan om actie te ondernemen. Dat we zoeken naar goedkeuring van anderen en genoegen nemen met hoe het allemaal gaat. We voelen ons er niet goed door, maar we praten het wel goed in onze eigen gedachtes.

In plaats van het najagen van dromen, zorgt de angst op teleurstelling ervoor dat dromen niet worden nagejaagd en dat er genoegen wordt genomen met minder.

Wat wil je echt bereiken in het leven? Wat is belangrijk voor je? Als je dat weet, wacht niet tot de situatie beter is, of wacht niet voor het perfect moment of situatie. Het is nooit het perfect moment.

Deze motivatie video legt heel duidelijk uit hoe belangrijk het is om je kans te grijpen. Er zit een einddatum aan ons leven.

“Opportunities are like sunrises. If you wait too long, you miss them.”
William Arthur Ward

Je moet vol overtuiging JA zeggen. JA tegen je dromen, JA tegen jezelf, JA dat je het kan!

Een van belangrijkste eigenschappen om te winnen is een positieve Mindset. Een mindset waarin je tegen jezelf zegt dat je kan winnen.

Je hebt niemands goedkeuring nodig om je dromen na te jagen. Het is jouw droom. Je zult meerdere keren onderuit worden gehaald door uitdagingen en obstakels, maar als je doorzettingsvermogen hebt. En je weet dat wat je doet goed is, dan krijg je levenskracht, power en betekenis aan je leven.

Ga ervoor en geef niet op!

Yes I can!

“Wanting something is not enough. You must hunger for it. Your motivation must be absolutely compelling in order to overcome the obstacles that will invariably come your way.”
– Les Brown

Benieuwd naar de gewoontes van succesvolle mensen? Bekijk dan deze video’s met 10 gewoontes en 15 gewoontes van succesvolle en rijke mensen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in