Home Persoonlijke ontwikkeling Goalsetting cursus: creëer een visie voor je leven (doelen stellen)

Goalsetting cursus: creëer een visie voor je leven (doelen stellen)

Laatst heb ik een super toffe goalsetting cursus gevolgd: creëer een visie voor je leven. In dit artikel deel ik mijn persoonlijke ervaringen en advies. Goalsetting is meer dan alleen doelen bepalen. Het is nadenken op een gestructureerde manier over hoe jij je leven wilt inrichten en dus een visie voor je leven gaat creëren. In de online cursus ga je leren hoe goalsetting werkt, je gaat doelen stellen en krijgt in 30 dagen inzicht in wat je echt wilt. En aan het einde van de online cursus goalsetting weet je precies wat de belangrijkste dingen zijn om jezelf op te focussen. En als bonus ga je dit allemaal verwerken in een helder overzicht!

Online cursus goalsetting creeer een visie voor je leven

Heb jij namelijk wel eens nagedacht over je leven? Over wat je echt wilt in het leven? Je dromen en doelen? Over wie je zou willen zijn, of wat je zou willen ervaren of doen? Over wat je zou willen hebben, of nog allemaal wilt zien?

De meeste mensen hebben hier nog nooit over nagedacht.

Ja wellicht weleens over nagedacht, maar dat is alleen maar wensen.

Doelen zonder einddatum zijn namelijk niks meer dan wensen. En dit bedoel ik niet lullig, maar ik denk dat ruim 90% van alle mensen niet 100% doen wat zij eigenlijk heel graag zouden willen. Of ze weten niet wat je echt zouden willen.

En dit is ook logisch, want de meeste mensen hebben hier nog nooit echt goed over nagedacht.

Want je moet sowieso eerst helder hebben wat je echt wilt en waarom.

Je moet die intrinsieke motivatie voelen.

Door goalsetting / doelen stellen ga je actief nadenken over wat je echt wilt op verschillende aspecten van je leven en wat je uit het leven wilt halen.

Wil jij dit ook?

Lees dan hieronder meer over de online cursus Goalsetting: creëer een visie voor het leven.

Online Training Goalsetting: creëer een visie voor het leven.

Ik heb echt een bijzonder toffe online training gevolgd. En als ik eerlijk ben, dit was één van de leukste en beste trainingen die ik ooit heb gedaan.

De cursus goalsetting: creëer een visie voor je leven, zorgt ervoor dat je meer gaat doen dan alleen wensen. Deze cursus gaat je helpen nadenken over hoe jij je leven zou willen leiden en je gaat echt alles in kaart brengen.

Deze online cursus goalsetting helpt je een visie te creëren voor het leven.

En deze visie zal je richting, focus en structuur geven.

Zonder visie of helderheid ben je stuurloos en is het moeilijk om de juiste keuzes te maken.

En als kers op de taart, aan het einde van de training heb je een digitaal (of analoog) life vision board.

Hoe waardevol en vet is dat?

Dit life vision board kan je de rest van je leven gebruiken om je dromen en doelen helder te hebben en deze met de juiste focus na te jagen!

En als ik je een advies mag geven.

Volg de online training echt stap voor stap en voer alle opdrachten uit. Als je dit namelijk doet zal je vanzelf merken hoe tof het is om hiermee aan de slag te gaan.

En neem er de tijd voor. Je hoeft niet alles in 1 of 2 dagen af te ronden. Ga er elke dag mee aan de slag. Geniet van het proces. Ga er goed voor zitten. En plan bepaalde opdrachten in. Ga bijvoorbeeld naar een toffe inspirerende omgeving, neem een kop koffie / thee, doe een koptelefoon op en start met dromen.

In deze cursus ga je namelijk weer leren dromen. Maar niet alleen dromen. Je gaat deze dromen omzetten in een helder overzicht en dit overzicht omzetten naar uit te voeren acties.

En dit is zo tof! Dat meen ik oprecht.

Dus!

Wil jij ontdekken wat je echt wilt in het leven? En inzicht krijgen in wat jou nou écht voldoening heeft?

Lees dan verder, want deze cursus gaat jou helpen met het creëren van jouw meesterwerk voor het leven.

Nu al nieuwsgierig?

Bekijk hier de pagina waarop je alle informatie terug kunt vinden.

Wie heeft de cursus ontwikkelt? Shorombo Mooij.

Eerst even wat informatie over de coach creator Shorombo Mooij.

Shorombo Mooij is iemand die ik persoonlijk goed ken. Ik werk namelijk met hem samen. En hij heeft mij een paar keer gecoacht en bijzonder veel waardevolle inzichten gegeven.

Hij is één van de meest oprechte en positieve personen die ik ken. Elke keer als ik hem weer spreek ben ik onder de indruk van zijn kwaliteiten.

Ik sta er 100% achter als ik zeg dat hij een bijzonder goede coach is. Een coach die echt het beste in iedereen naar boven kan halen. Niet gestandaardiseerd, maar gespecificeerd voor jou persoonlijke situatie. Dit doet hij door oprecht, aandachtig goed te luisteren. Met oprechte interesse en de juiste vragen te stellen. Daarnaast geeft hij je altijd acties mee en weet je altijd: What’s Next!

Shorombo is (high performance) transformatie Life coach, oprichter van het platform https://www.maxyourlife.today/ , https://www.sho.coach/  , coach creator van meerdere cursussen en ervaringsdeskundige.

In zijn twintiger jaren ging hij door een diepe depressie en op zijn dertigste raakte hij in een diepe burn-out.

Hij werkte destijds in de financiële dienstverlening, was totaal niet happy, had een destructieve leefstijl, woog bijna 100 kilo, ervaarde veel stress en had weinig voldoening.

Tja, dit is een totaal mix om langzaam maar zeker in een burn-out te belanden. Dat is iets wat ik zelf ook kan beamen en dat gebeurde ook bij Shorombo.

Hij raakte in een diepe burn-out, was depressief, kreeg medicatie en er werd hem zelfs verteld dat hij er maar mee moest leren leven.

Gelukkig kwam hij in contact met iemand die hem hielp weer in zichzelf te geloven. En die hem hielp om op een holistische manier weer op kracht te komen.

Door te werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling op het gebied van mindset en leefstijl slaagde hij erin om in een recordtijd van 3 maanden een complete transformatie te ondergaan.

Hij verloor 25 kilo, stopte met roken en besloot weer te gaan voor iets wat hij echt wilde. Shorombo zei gedag tegen zijn oude leven in de financiële wereld en ging zijn dromen weer achterna.

Sindsdien is het zijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen een leven te creëren waar ze echt voldoening uit kunnen halen.

Een mooie missie waar ik volledig achtersta.

En naast dat hij mensen 1 op 1 coacht, heeft hij ook een aantal toffe en waardevolle online trainingen ontwikkelt die hij plaatst op zijn platform MaxYourLife.today!

Maxyourlife.today is voor millenials en young professionals die het maximale uit zichzelf en uit hun leven willen halen

Gratis minicursus voor direct resultaat

Wil je nu meteen al iets doen om je leven te verbeteren? Volg de gratis minicursus: 5 dingen die moet weten om het maximale uit jezelf te halen en ontdek hoe je vandaag je leven al kunt veranderen. Hierin heeft Shorombo Mooij alle tools voor je klaargezet. Het is nu aan jou om in actie te komen. Dit is nu al de eerste actie die je kunt nemen om je leven te veranderen.

Bekijk hier de gratis Mini Cursus

Wat vond ik van zijn cursus: creëer een visie voor je leven? 

Nou zoals ik hierboven al heb omschreven vond ik het één van de beste en leukste online cursussen die ik ooit heb gevolgd. En dat zijn er veel, geloof mij maar ;)

Als jij hulp wilt bij het stellen van de juiste doelen (voor de rest van je leven) en dit op een gestructureerde manier helder wilt krijgen? Dan kan ik deze cursus 100% aanbevelen.

Bekijk hier de landingspagina van de online cursus goalsetting: creëer een visie voor je leven.

Wat ik zo goed aan deze online cursus vind is dat je op een gestructureerde manier te werk gaat.

Je gaat stap voor stap jouw eigen leven creëren.

Dit ga je creëren in een life vision board, waardoor je helder maakt wat voor jou persoonlijk belangrijk is in het leven en wat je allemaal wilt.

Als je namelijk jouw visie niet helder is, dan heb je moeite met beslissingen nemen die bij je passen. Je zult moeite hebben met keuzes maken die bij je passen. En als jij nog niet echt helder hebt wat wilt en waarom je het wilt, dan zal je maar heel beperkt, of geen actie ondernemen.

Helderheid hebben in wat je echt wilt geeft je richting, het geeft je zekerheid, vertrouwen en motivatie.

En aan het einde van deze online cursus goalsetting weet je precies wat de belangrijkste dingen zijn om jezelf op te focussen.

Hoe is de cursus goalsetting / doelen stellen opgebouwd?

Het is een hybride cursus. Dit betekent dat het een online training is met video, tekst, ondersteunende media.

Maar dat niet alleen.

Deze training stimuleert je om aan de slag te gaan op verschillende manieren.

Soms moet je kijken, soms lezen of luisteren, maar je moet altijd iets doen!

Wat ga je leren in de cursus: creëer een visie voor je leven?

Deze cursus geeft je inzicht in waar je nu staat, wat je allemaal zou willen in het leven en waar je mee aan de slag wilt. Al deze zaken kan je samen vormen op een bepaalde structuur. Dat is goalsetting en daarmee gaat Shorombo jou in deze cursus mee helpen.

Na de cursus heb je een overzicht van je belangrijkste doelen (helderheid), je weet waarom je dit wilt (intrinsieke motivatie) en je weet op welke goals jij je gaat focussen (focus, visie)

 • Je gaat leren wat goalsetting is en hoe je dit doet
 • Je gaat een tussen score opmaken met de Wheel of life
 • Dromen! Je gaat weer echt leren dromen en alles in kaart brengen wat je graag zou willen.
 • En dit samenvatten in een heldere structuur door middel van een Vision Board.
 • Dit gaat het fundament worden voor jouw toekomst!

Wat krijg je als je de online cursus: creëer een visie voor je leven aanschaft?

Jij krijgt toegang tot de online cursus welke je zelfstandig kunt doorlopen. Daarbij krijg je 30 dagen toegang tot een online coaching omgeving. In deze omgeving kun jij je opdrachten doen, kun je acties aanmaken, aantekening maken en kun je je eigen voortgang bijhouden.

Zie het als een digitale werkboek.

Daarnaast is er een accountability programma voor je ingericht die er voor zorgt dat je op koers blijft.

Aan het einde van je programma, mits jij het complete programma binnen 30 dagen succesvol afrond, krijg je bovendien een 1-op-1 video consult t.w.v. 125,- met Shorombo en word je uitgenodigd tot de Maxyourlife.today online community.

Alles vindt online plaatst dus waar je ook woont, jij kunt mee doen!

Wat krijg je precies:

 • De online cursus: creëer een visie voor je elven.
 • 3 interactieve persoonlijke inzicht oefeningen
 • Een complete interactieve digitale goalsetting guide
 • Een digitaal sjabloom voor jouw eigen Goalsetting bord
 • 30 dagen toegang tot een online coaching omgeving
 • Een 30 dagen online acountability programma zodat jij op koers blijft

En als je de volledig cursus hebt doorlopen, krijg je dit ook!

Afrondingsbonus 1

 • 1-op-1 coaching sessie van 70 minuten (t.w.v. 125,-)

Afrondingsbonus 2

 • Uitnodiging voor de online Maxyourlife.today Community, waarin je lid wordt van een toffe community met allemaal gelijkgestemde en waarin wekelijks toffe inspiratie wordt gedeeld!

Hoeveel kost de totale online cursus Goalsetting: creëer een visie voor je leven?

Normaal gesproken kost de online cursus doelen stellen € 497,-

Maar voor de eerste 50 is er een Beta launch prijs met ruim € 300,- korting!

Hierdoor kun je nu de totale online cursus aanschaffen voor € 197,- !

Klik hier en ga naar de cursus Goalsetting: creëer een visie voor je leven

Kortingscode: Gebruik dan wel de kortingscode FIRST50

Conclusie van mijn ervaringen. Is de online training goalsetting van Shorombo Mooij jouw geld waard?

Ja ik vind zeker dat de cursus goalsetting van Shorombo het geld waard is.

Na het volgen van deze cursus heb jij namelijk een visie voor je leven, weet je wat je wilt, je gaat concrete doelen stellen en weet waar je jezelf op moet focussen en voel je de intrinsieke motivatie om hiermee aan de slag te gaan.

Althans zo heeft deze training mij geholpen.

En dit is van onschatbare waarde, want dit gaat de kwaliteit van jouw leven verbeteren.

Deze training gaat je helpen om het innerlijk vuur en drive in je los te maken.

Het wordt een framework waarmee je je wensen, ambities, doelen en visie kunt omzetten in actie.

Daarnaast is het een werkbaar proces, waar je altijd en continu mee bezig kan blijven.

Door nu dus actie te ondernemen voor maar € 197,- creëer je iets waar je je leven profijt van gaat hebben.

Bekijk hier de cursus

Vergeet niet de kortingscode FIRST50 te gebruiken! ;)

Mits je actie onderneemt en het ook serieus neemt. Uiteraard moet je zelf actie ondernemen. Alleen toegepaste kennis is van waarde!

Zelf ook starten met de Goalsetting cursus?

Online cursus goalsetting creeer een visie voor je levenWil jij ook een eigen visie voor je leven creëren, dan kan ik deze training absoluut aanbevelen.

Bekijk hier alle informatie van de cursus en onderneem actie!

Begin vandaag en creëer een visie voor je leven

Eerst kennismaken?

Probeer dan in ieder geval de Gratis mini cursus waarin je 5 dingen gaat leren om het maximale uit jezelf te halen. 

Bekijk hier de Gratis Mini cursus

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mobiele versie afsluiten