Deze video moet je kijken! Alles wat ik tegenkom en impact op mijzelf maakt en mij inspireert wil ik graag delen met anderen. Daarom deel ik elke week nieuwe content met jullie en deze week een bijzonder interessante video van impact theory. In deze video gaat Tom Bilyeu (oprichter van Impact Theory) in gesprek met Dr. Joe Dispenza. Voor veel mensen ook bekend van het boek Becoming Supernatural.

Joe leert de wereld hoe we onze geest kunnen versterken en kunnen genezen door meditatie en mindfulness.

Zijn studies hebben bewezen dat wanneer goed beoefend, deze tools ons op het pad kunnen zetten naar het begrijpen en het doorbreken van diepgewortelde slechte gewoontes en zelfs ziektes kunnen genezen.

In deze video legt Dr. Joe Dispenza uit hoe je kunt voorkomen dat je gedachten je leven op de verkeerde manier beheersen. En nog belangrijker, hij legt uit hoe je je geest en emoties op de juiste manier moet “kunt” gebruiken.

“The best way to predict your future is to create it”

In de video komen de volgende onderwerpen aan bod.

  • Hoe gewoonten en ervaringen ons vormen in de loop van de tijd.
  • De relatie tussen je lichaam en de onbewuste geest.
  • De kracht die meditatie kan hebben op de manier waarop je denkt en leeft.
  • De obstakels bij het creëren van verandering op lange termijn.
  • Hoe genetische eigenschappen bijdragen aan verandering.
  • En Joe Dispenza vertelt welke impact hij wil hebben op de wereld.

Ik hoef hier geen woorden meer aan toe te voegen, bekijk vooral de video. Ga er wel even geconcentreerd voor zitten, want dit is niet een video die je zomaar even tijdens het autorijden kunt beluisteren. Luister aandachtig en probeer er iets uit te halen wat je op je eigen leven kunt toepassen.

Veel luister en inspiratie plezier!

Video Dr. Joe Dispenza. How to unlock the full potential of your mind

Nog een video kijken? Bekijk dan ook Will Smith Wat is Zelfdiscipline en Waarom is dit zo Belangrijk? of 5 Redenen waarom gewoontes belangrijk zijn + Video James Clear

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in